DİYARBAKIR / BAĞLAR - Mehmet Cansız Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık

Nis

Sayın Bağlar Kaymakamı İsmail PENDİK ve Sayın Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fikret ELALTUNTAŞ okulumuzu ziyaret ettiler

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle okulumuz öğrencilerine çikolata dağıtılmasında emeği geçen Din Kültürü öğretmenlerimize, katkı sağlayan bütün öğretmen arkadaşlara ve personellerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Kickboks yıldız kızlar il kategorisinde il birincisi olan öğrencimiz Aya İSMAİL'i tebrik eder, bölge müsabakalarında başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzun oluşturduğu proje kapsamında tüm öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla "MEHMET CANSIZ OKUYOR" projesine yoğun katılımla başladık.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Veysel TUNCER ve Teknoloji Tasarım öğretmeni Özlem İpek DUMAN’ın okulumuz öğrencileriyle hazırlamış oldukları yıl sonu sergisinden kareler…

Haz

Mehmet Cansız Ortaokulu olarak yaklaşık 1 yıl süren ve idarecilerimizden öğretmenlerimize, Kalite Yönetim Ekibimizden hizmetli personellerimize kadar tüm paydaşlarımızın büyük bir gayret ve özveriyle çalıştığı "ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği" ve "ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi" sertifikalarını aynı anda almaya hak kazandık.

May